Όροι χρήσης

Παραγγελίες

Όλες οι παραγγελίες από το aromatispolis.gr αποστέλλονται σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στην ενότητα “Μέθοδοι αποστολής”. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας ορισμένων στοιχείων της παραγγελίας, θα ενημερωθείτε αμέσως μέσω τηλεφώνου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι αποστολές πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Σάββατο (εξαιρούνται οι επίσημες αργίες).

Ακύρωση παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εάν το επιθυμείτε, δωρεάν, εφόσον η παραγγελία σας ΔΕΝ έχει ήδη αποσταλεί από το κατάστημά μας.

Πολιτική επιστροφών

Ο καταναλωτής μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης 14 ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων και όχι απαραίτητα νέα παραγγελία, χωρίς να αιτιολογήσει την επιστροφή.

  •  Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους.
  • Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά ο καταναλωτής επιβαρύνεται αποκλειστικά με τα έξοδα επιστροφής.
  • Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, σφραγισμένα, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιείται οποιαδήποτε από τις παραπάνω συνθήκες δεν είναι δυνατή ή διαδικασία της επιστροφής.
  • ​Τα έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  • Ο έμπορος όμως μπορεί να σας χρεώσει πρόσθετα έξοδα αποστολής εάν έχετε ζητήσει μη τυποποιημένη παράδοση (όπως επείγουσα παράδοση).
  • Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης οφείλετε πριν από την πάροδο της σχετικής προθεσμίας να γνωστοποιήσετε την βούλησή σας για υπαναχώρηση τηλεφωνικώς στο 2341 501270 ή εγγράφως στο info@aromatispolis.gr.
Αν παραλάβατε λόγω δικού μας λάθους διαφορετικά είδη από αυτά που παραγγείλατε, ακολουθείστε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω, πριν ανοίξετε την εξωτερική συσκευασία ή τον περιέκτη/βάζο του προϊόντος. Όταν λάβουμε το αίτημα σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Η εταιρία μας ελέγχει διεξοδικά όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή τους. Παρ’ όλα αυτά, αν παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, παρακαλείστε να μας υποδείξετε το πρόβλημα με τηλεφωνική επικοινωνία ή ηλεκτρονική αλληλογραφία. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε επιστροφή ώστε να υπάρξει συνεννόηση για τις λεπτομέρειες. Η εταιρεία μας θα προβεί στην επιστροφή του κόστους του επιστρεφόμενου προϊόντος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Αν επιθυμείτε αλλαγή – αντικατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος πρέπει να μας ενημερώσετε πριν φτάσει σε εμάς.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Όλες οι τιμές είναι σε Ευρώ (€) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%. Πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα κάθε στοιχείου παρέχονται σε κάθε σελίδα προϊόντος.

Αποκλίσεις

Για τυχόν αποκλίσεις με τη σειρά που λάβατε, ενημερώστε μας αμέσως πριν ανοίξετε την εξωτερική συσκευασία ή το δοχείο / βάζο του προϊόντος. Αν λάβετε διαφορετικά στοιχεία από την παραγγελία μας λόγω του σφάλματος μας, ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στην ενότητα Πολιτική επιστροφής. Όταν λάβουμε το αίτημά σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Επικοινωνία-Ερωτήσεις

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα προϊόντα μας και τη διαδικασία παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνώντας στο (+30)2341023353 ή στείλτε μας email στο info@aromatispolis.gr

Ταυτότητα Επιχείρησης

Επωνυμία: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΦΜ: 079550486

ΔΟΥ: ΔΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Έδρα: 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 217 ΚΙΛΚΙΣ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 23410 23353

Αριθ. Γ.Ε.ΜΗ. 

Διαγράψτε από το ενημερωτικό δελτίο και τη βάση δεδομένων μας

Εάν κάποιος μέλος επιθυμεί να διαγραφεί από την βάση δεδομένων μας, θα πρέπει να μας στείλετε email στο info@aromatispolis.gr με θέμα “Διαγραφή μέλους”.